Clubavond 7 december 2020 Themagroepen Urban landscape, Natuur-Macro 2, Straat 2

door Petra O
294 Lezers

Urban landscape.
Bij Urban Landscapes wordt het stedelijk/industrieel landschap vastgelegd, zoals dat door mensen is gecreëerd. Hierbij wordt de aanwezigheid van mensen gesuggereerd zonder ze zelf in beeld te brengen. Soms worden bij de Urban Landscape fotografie ook lange sluitertijden gebruikt.

Fotograaf Peter van Gessel

Natuur-Macro 2.
Zoals bekend heeft de Natuurgroep zich specifiek gericht op de macrofotografie in de natuur. We zien vanavond de resultaten van de 2e themagroep.

Fotograaf Marian Lourens

Straat 2.
Straatfotografie is een fotografiegenre waarbij mensen op publieke plaatsen zoals straten, parken en metrostations gefotografeerd worden zonder dat ze zich daar bewust van zijn. Straatfotografie is verwant aan documentaire en journalistieke fotografie, met dit verschil dat niet de inhoud, maar de kunst van het fotograferen voorop staat.

Fotograaf Danielle Bosveld

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen