Een berichtje van de Architectuurgroep zomer 2022

door Petra O
410 Lezers

Wij zijn afgelopen tijd op bezoek geweest bij het bijzondere gebouw van Aan de Stegge in Goor. Door omstandigheden zijn we er in 3 etappes geweest.

Het bedrijfsgebouw is gebouwd in de opvallende stijl van de beroemde Oostenrijkse architect Hundertwasser. Als je goed kijkt zijn er ook elementen van de Catalaanse architect Gaudi te vinden. 

Het gebouw was op afspraak buiten werktijd te bezichtigen. In alle ruimtes was de stijl kenmerkende stijl doorgezet, zelf op het toilet en in de garderobe.

We kregen een zeer uitgebreide rondleiding, van een enthousiaste gids.

Nu staat er op de site dat bezichtigingen niet mogelijk zijn, dat is dus een zeer recente wijziging in het beleid. 

Wij vonden het alle vijf de moeite van het bezoek zeker waard maar vonden het fotograferen van de binnenruimtes zeker niet eenvoudig.

Fotograaf Marilyn van Bindsbergen
Fotograaf Marilyn van Bindsbergen
Fotograaf Marilyn van Bindsbergen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen