Een berichtje van de Photoshop groep.

door Petra O
335 Lezers

We zijn begonnen met een filmpje over de luchtballon.  Stap voor stap hebben we geprobeerd om deze cursus op de clubavond te volgen. Al gauw bleek dat we dit niet in 2 uur voor elkaar kregen. Opdracht was dan om de ballonfoto thuis verder af te maken.

Daarna hadden we een landschap bewerken. 2 Foto’s mixen zodat je een heel ander landschap krijgt. Toen zijn we hilarisch begonnen met Swap Faces. Een gezicht veranderen in een ander gezicht (foto van Marian)  Dit hebben we ook weer op de clubavond stap voor stap geprobeerd.

Thuis kijken naar filmpjes op internet kijken over cijfers en letters. En het resultaat op de clubavond laten zien. Ook hebben we op de clubavond zelf kleine stukjes tekst weer gemaakt.

De foto van de beer is van Marilyn. Beer uitgeknipt en meisje er op gezet. Schaduw gemaakt. De letters zijn gemaakt van de vel van de beer en het jasje van het meisje.

Het leuke van de deze groep is dat je echt wel wat van elkaar leert. De een weet niet waar het welke toets het is en samen komen we er dan wel achter.

We misten wel iemand die goed les kan geven. Maar goed samen kwamen we er wel uit. Er valt natuurlijk veel meer uit te halen. Dus ben je ook benieuwd wat je allemaal kan doen met Photoshop geef je dan op.

Fotograaf Marian Lourens
Fotograaf Marilyn van Bindsbergen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen