Exposie themagroep Natuurfotografie 4 december 2022

door Petra O
236 Lezers

Fotograaf Jacob Kremers

Zondag 4 december 2022 staat ditmaal natuurfotografie centraal op de laatste expositie van onze vereniging voor dit jaar.

Bij veel van de leden, maar ook bij het publiek, is natuurfotografie één van de meest populaire takken van fotografie. Dieren zullen het meest te zien zijn op deze zondag, maar ook andere vormen van natuurfotografie komen aan bod.

Zeker in een jaargetijde dat er minder te beleven valt buiten is het wellicht extra stimulerend om deze natuur te komen beleven op de warme bovenetage van De Waag in Doesburg.

Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur. Voor mindervaliden is de etage eveneens te bereiken door de aanwezigheid van een lift.

Fotograaf Egbert Leertouwer – Appelvink

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen