Architectuur in november 2022 naar Zwolle

door Petra O
292 Lezers

Op dinsdag 15 november 2022 zijn we met 4 leden van de architectuur groep naar Zwolle gegaan om daar te gaan fotograferen. Henk was helaas verhinderd. 

Marilyn, Mieke, Corlène en ondergetekende begonnen vol goede moed het Isala ziekenhuis te fotograferen en binnen netjes gevraagd of we daar ook mochten fotograferen. Door de bewaking werd navraag gedaan en we kregen te horen dat, dat niet mocht. Dus wij buiten weer verder met fotograferen. Totdat we door een andere bewaker werden aangesproken dat we het gebouw ook niet mochten fotograferen en we alle foto’s moesten verwijderen, zoniet dan zou hij de politie bellen.

Na dit debacle zijn we naar de binnenstad gegaan, waar we in het museum de Fundatie en een kerk waarin een bibliotheek is gevestigd mooie foto’s hebben gemaakt. Daarna nog even bij de IJsseltoren gefotografeerd, dit alles verder zonder problemen.

Het was een leuke en gezellige dag met ongeveer 50 foto’s minder dan we hadden gewild.

Fotograaf Marjan Versluis
Fotograaf Marjan Versluis

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen