Expositie Natuurfotografie op zondag 2 juni 2024

door Webmaster
18 Lezers

Fotograaf Egbert Leertouwer

Doesburg – Ook deze maand organiseert Fotoclub Doesburg weer een expositie. Op zondag 2 juni 2024 laten de leden van de themagroepen ‘Natuurfotografie’ graag hun werk zien.

Natuur is altijd een dankbaar onderwerp om te fotograferen. Het afgelopen jaar waren er zelfs twee themagroepen ‘Natuurfotografie’. De leden van beiden groepen hebben hun krachten gebundeld en presenteren samen hun werk.

Het leuke van werken in een themagroepen is dat in een kleine groep het makkelijker is om te discussiëren over het meegebrachte werk. De foto’s krijgen in een kleine groep ook de volle aandacht. Als de foto’s ook nog eens gemaakt zijn bij een gezamenlijk uitje, dan is het ontzettend leuk om te zien hoe divers de foto’s zijn.

Bezoekers aan de expositie wordt gevraagd om aan te geven welke van de 30 getoonde foto’s zij het mooiste hebben gevonden. De winnende foto wordt uiteindelijk bekendgemaakt op de website www.fodo.nl.

De expositie is te zien van 12:00 uur t/m 17:00 uur op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk, door de aanwezigheid van een lift. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen