Landschapsfotografie heeft 2 uitjes in de 1e helft van 2024

door Webmaster
32 Lezers

Fotograaf Hester Hoornstra

De prachtige uiterwaarden van onze Nederlandse rivieren waren het eerste uitdagende project van de themagroep landschapsfotografie. Donkere wolken, regen en wind gaven de meeste foto’s een dramatische uitstraling.

Het weer leek op te knappen in april en een uitje naar Loenermark beloofde voor landschapsplaatjes met witte wolken en een stralende blauwe hemel. Tijdens de rit naar onze plaats van bestemming begon het te betrekken. Het dappere team besloot door te zetten en al gauw kwam de schaapskooi in zicht die gelegen is aan de rand van het bos met zicht op de groene wei. De koude wind begon echter parten te spelen. De verschijning van de herder met zijn kudde schapen en twee honden bracht nieuwe energie in de groep. Na een uur begon de regen door te zetten en besloot de groep met toch voldoende fotomateriaal naar huis te keren. Inmiddels is het volgende uitje al weer gepland.

Fotograaf Marilyn van Bindsbergen
Fotograaf Hester Hoornstra

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen