Expositie Reisfotografie 6 februari 2022

door Petra O
242 Lezers

Na een onderbreking van 2 jaar mag en kan er eindelijk weer een expositie worden georganiseerd door onze club, waarbij de leden van themagroep Reisfotografie het spits af zullen bijten. In deze expositie zullen beelden te zien zijn van uiterwaarden, traditionele en moderne Hollandse molens, vergezichten en kindergezichten, natuur en architectuur, heel ver weg en om de hoek. Variatie volop dus en hierdoor zeker de moeite waard om te bezoeken!

Zoals altijd is de expositie te zien op de bovenste etage van De Waag in Doesburg. Toegankelijk vanaf 12.00 uur en te bezoeken tot 17.00 uur.

Voor bezoekers die minder goed ter been zijn is het mogelijk gebruik te maken van een lift.

Fotograaf Cor te Hennepe
Fotograaf Frank Jagers

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen