1e Straatfotografie bijeenkomst in 2022

door Petra O
356 Lezers

De Waag kon ons weer ontvangen en het was fijn om elkaar live te kunnen ontmoeten.
Een deel van de mensen zat de afgelopen jaren ook bij deze themagroep, een aantal hebben voor het eerst gekozen voor Straatfotografie. Leuk is dat we ook 2 nieuwe FODO-leden in deze groep hebben.
We stelden ons aan de hand van 2 foto’s voor en gaven meteen aan wat de uitdaging of het interessegebied is voor het komende jaar. De getoonde foto’s hieronder geven een impressie.
We hebben afgesproken dat we op internet diverse websites met tips en uitleg en/of you-tube-filmpjes over straatfotografie gaan bekijken. Hopelijk inspireert ons dit om voor de 2e bijeenkomst aan de slag te gaan.

Fotograaf Jolanda van Velzen
Fotograaf Rien Koorevaar
Fotograaf Marion Keijzer

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen