Architectuur 2022 aftrapmoment

door Petra O
273 Lezers

Op woensdag 2 feb kwam onze architectuurgroep voor het eerst bij elkaar. We hebben een enthousiaste groep bestaande uit Mieke de Graaff, Corlène van de Camp, Marilyn van Bindsbergen, onze enige man Henk van de Weitgraven en ondergetekende.Ieder had 3 foto’s opgestuurd die we op het scherm van Mieke en de beamer van de club bij Mieke thuis bekeken hebben. Zo kregen we een indruk van wat iedereen onder architectuur verstaat en waar ieders interesses liggen.Mieke zorgde onderwijl voor kopje koffie met een zelfgebakken stukje kokostaart 😋.Daarna hebben we het lijstje wat Corlène gemaakt had met diverse interessante architectuur locaties doorgelopen en verschillende keuzes hieruit gemaakt om het komende jaar te gaan bezoeken en zo onze avonden te vullen met hopelijk mooie foto’s.Het was een gezellige avond, met opbouwende feedback op de foto’s.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen