Expositie themagroepen Architectuur & Eigen werk 3 september 2023

door Petra O
142 Lezers

Fotograaf Karin van Niekerk.
Op zondag 3 september 2023 is weer de eerste expositie na de zomerstop te zien in De Waag. Dit keer met extra veel variatie doordat 2 kleinere themagroepen gezamenlijk een tentoonstelling verzorgen.

De themagroep architectuur is in 2022 meerdere keren gezamenlijk op pad geweest, met als resultaat een fraaie verzameling van zowel weergaves van het grotere geheel als ook gedetailleerde opnames, wat zorgt voor meer abstracte beelden.

De foto’s van themagroep eigen project laat veel creativiteit zien met thema’s als seascapes, ICM, meervoudige belichtingen en pinhole fotografie.

De veelzijdigheid van dit alles maakt dat het een bijzonder attractief geheel is en zeker de moeite waard om op deze zondag De Waag hiervoor te gaan bezoeken.

Zoals gebruikelijk is de expositie te bezoeken vanaf 12.00 uur tot rond de klok van 17.00 uur, te zien op de bovenste etage. Voor mindervaliden is de eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Fotograaf Mieke de Graaf

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen