Straat 1 bezoekt juli 2023 de Hanzestad Kampen

door Petra O
160 Lezers

Fotograaf Marion Keijzer
Zaterdag 8 juli, één van de warmste dagen deze zomer, toog de Straat 1 themagroep naar Kampen met z’n mooie panden, straten en de waterkant.

We hadden onszelf als doel gesteld om minimaal 2 straatportretten te maken waarbij we de mensen aan zouden spreken om te vragen of dat mocht. Dat is best een dingetje voor sommigen want je moet toch over een soort drempel heen. Als je dan na een aantal keren nee ineens een “ja dat mag” hoort, geeft dat weer moed. Anderen hebben hun dag vandaag niet. De resultaten van deze portretten laten we volgend jaar op de clubavond zien.
Afgelopen woensdag hebben we deze portretten en andere foto’s van Kampen of elders onder het genot van koffie en koeken besproken. Soms liepen de meningen sterk uiteen, een andere keer waren we het roerend eens. Over elke foto wordt iets positiefs gezegd en zo nodig opmerkingen toegevoegd om bij een volgende keer aan te denken, of bij de nabewerking nog wat aan te passen waardoor het eindresultaat sterker wordt. We zien echt een stijgende lijn bij onze resultaten waarbij we veel leren van Marion die ons op een andere manier leert kijken en fotograferen. Zijn foto is met een infrarood camera gemaakt.

Fotograaf Giséla van Kesteren
Fotograaf Jolanda van Velzen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen