Foto expositie Eigen Project zondag 4 september 2022

door Petra O
360 Lezers

Het Eigen Project zal als themagroep de draad oppakken met het verzorgen van de eerste expositie na de zomervakantie. De leden van deze themagroep hebben zich individueel toegelegd op een specifiek thema gedurende 2021. Gevolg hiervan is een grote verscheidenheid aan foto’s van thema’s zoals onder andere een mix van fotografie en acrylverf, maakbare natuur, minimalistische landschappen, kerkjes in Friesland en meervoudige opnametechnieken om mystieke landschappen te creëren.

De aanwezige suppoosten van de themagroep lichten hun werk graag toe tijdens deze expositie.

Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Zoals gebruikelijk, is deze expositie is te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Fotograaf Chrisjan van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen