Zomeractiviteit Themagroep Macro juli 2022

door Petra O
441 Lezers

Op 28 juli 2022, midden in het vakantieseizoen, verzamelden 8 leden van de Macro Themagroep zich bij Het Depot in Wageningen. We hadden elkaar de opdracht voor de volgende thema avond gegeven om in Het Depot, macro foto’s van kunst te maken. Voor velen een hele nieuwe uitdaging.
Acht camera’s “liepen” door het museum met daarachter de ‘macrograaf’, om mooie details van kunstwerken te fotograferen. Het was een hele andere manier van kijken naar de kunstwerken. We maakten nieuwe kunst van bestaande kunst. De kunstenaar zal deze nieuwe kunst van zijn/haar kunstwerk soms niet herkennen. Geheel was zeer geslaagd!
We zijn heel benieuwd om elkaars kunststukjes te zien. Samen zijn we een paar uurtjes bezig geweest met tussendoor een gezellige lunch in het Restaurant van het museum. Met dank aan Karin die dit geheel georganiseerd en gecoördineerd heeft.

Fotograaf Pim Edelman
Fotograaf Marc Heijlen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen