Expositie ‘Werelden’ 1-15 augustus 2022 in Martinikerk

door Petra O
295 Lezers

Van maandag 1 augustus tot en met 15 augustus 2022 is in de Martinikerk in Doesburg de dubbelexpositie ‘Werelden’ te zien van An Compagne (schilderijen) en Wim Compagne (fotografie).

De expositie ‘Werelden’ gaat over de samenwerking van de schilder en de fotograaf in hun zoektocht naar het licht, de stilte en de rust in de prachtige en soms ruige natuur van o.a. Nederland, Zweden, Noorwegen, Schotland en de Hebriden.

Beiden richten hun focus op de sfeer van een landschap.

An schildert abstracte meditatieve landschappen. Het is het gevoel van een landschap dat haar boeit en inspireert. Haar intrinsieke voorstelling van het landschap probeert zij vorm te geven door te werken met acryl en olieverf op doek of paneel.

Wim fotografeert het liefst tijdens een van hun vele reizen, als het kan een landschap waar de tijd heeft stil gestaan, voor hem zijn er ‘oerlandschappen’, net zoals er oerbossen zijn.

Hoe leuk en interessant is deze samenwerking waar schilderkunst en fotografie samenkomen en waar de kunstenares en de fotograaf elkaar kunnen aanvullen.

‘Werelden’, resultaat van een geslaagde samenwerking!

www.wimcompagne.nl

www.ancompagne.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen