Foto van de maand april 2019 Het Perfecte Plaatje

door Petra O
280 Lezers

Zondag 7 april was de themagroep “Het Perfecte Plaatje”aan de beurt om de resultaten van het afgelopen jaar te tonen tijdens de culturele zondag op de eerste verdieping van de Waag.154 bezoekers namen ondanks of dankzij het prachtige weer de trappen of de lift omhoog om de presentatie van de 5 verschillende opdrachten binnen het thema te bekijken en daaruit hun mooiste of meest interessante foto te kiezen.

Dit viel niet mee, want de 5 onderwerpen waren zeer verschillend, te weten: respect, landschap, beweging, bruidspaar en zelfportret. Bij sommige kijkers bestond de behoefte uit ieder onderwerp de voor hen beste te kiezen, maar dat mocht niet. Gevolg was dat op de scorelijst een zeer gevarieerd beeld te zien was, waarbij bijna alle foto’s uit alle onderwerpen meer of minder waardering kregen.
Uiteindelijk vielen de hoogste scores toch in het voor de bezoekers meest bekende en favoriete onderwerp “Landschap.” Met als uitblinker de foto van Ralph met 20 punten.

Gefeliciteerd Ralph.

Fotograaf Ralph van Eersel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen