ICM themagroep zoekt het licht op en duikt een tuincentrum in

door Petra O
296 Lezers

Eén groep van 6 leden die met ICM fotografeert heeft Kasteel Doornenburg bezocht voor het Lichtfestival, zie linkje. Dit was een uitdaging met de felle lichten en de donkere achtergrond. Gelukkig waren er zoveel mogelijkheden, dat iedereen blij was om met ICM te kunnen experimenteren en van de avond te genieten.

We hadden ook een boswandeling gepland om de techniek beter onder de knie te krijgen, maar het mooie weer liet zich die dag niet zien, dus gingen we als alternatief naar de Intratuin! Nooit geweten dat er zo veel was om te fotograferen met ICM! Vijf van ons hebben een paar uur besteed aan het fotograferen van van alles: van narcissen tot goudvissen met geweldige resultaten!

We hebben onze tweede avond groepsbijeenkomst deze week om ons werk tot nu toe te bekijken en de rest van de activiteiten van het jaar te plannen. Een geweldige start tot nu toe voor de nieuwe groep.

Fotograaf Ralph van Eersel
Fotograaf Annelies Rouwmaat
Fotograaf Charlotte Bellamy
Fotograaf Marylin van Bindsbergen
Fotograaf Chrisjan van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen