Foto van de maand februari 2019 Mentoraat Lange Sluitertijd

door Petra O
268 Lezers

Afgelopen zondag hadden we een goed bezochte expositie. Maar liefst 140 bezoekers kwamen in de Waag. Wellicht dat – naast het mooie weer – de vermelding in de plaatselijke nieuwsbode hieraan bijgedragen heeft. Ook waren er mensen die het Lalique museum bezocht hadden en zo onze expositie ook nog meepikten. 

Omdat onze groep maar uit 5 personen bestaat hadden we onze handen vol om de foto’s toe te lichten aan de veelal zeer geïnteresseerde mensen. 
Het was een geslaagde middag en we mochten veel complimenten over ons werk in ontvangst nemen, ook van bezoekers van andere fotoclubs uit de omgeving (Velp, Brummen en Zutphen).
Van de 140 bezoekers brachten 138 mensen een stem uit op de foto’s.
De winnende foto is onderstaande foto van Marilyn van Bindsbergen. De foto is genomen op Texel. Hier stemden 23 mensen op.

Fotograaf Marilyn van Bindsbergen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen