Foto van de maand februari 2023

door Petra O
211 Lezers

Fotograaf Henk Kuipers

Themagroep Portret mocht het nieuwe jaar 2023 als eerste een expositie verzorgen. Eén van de eerste bezoekers kwam blijkbaar vooral om de exposerende leden te voorzien van ‘tips en tricks’ over hoe een expositie moet worden opgezet, maar na de enthousiasmerende opmerking van Henk Kuipers dat hij misschien vooral naar de foto’s moest kijken en wellicht hiervan te genieten verliet hij met brommende toon de ruimte.
Gelukkig wisten de overige bezoekers het werk vooral erg te waarderen en kwam het regelmatig tot geanimeerde gesprekken tussen bezoekers en de gastvrouwen/heren van onze club.
Toen de expositie om 17.00 uur weer werd opgeruimd bleek dat er 95 mensen de moeite hadden genomen de trappen van de Waag te beklimmen om 30 fraaie foto’s te bekijken. Ook nu weer mochten zij een stem uitbrengen op hun favoriete foto. Na telling van de stemmen bleek dat een foto van Henk Kuipers, uit zijn serie beroepen, de winnaar was (de letterzetter werd deze geportretteerde genoemd). Het betreft een foto die hij maakte van medelid Arie Niks, dus worden feitelijk 2 leden in het zonnetje gezet met deze foto!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen