Foto van de maand juni 2022 Bollografie

door Petra O
287 Lezers

Nadat de expositie van de themagroep Bollografie door verhuur van de zaal vorige maand moest worden uitgesteld, kon deze gelukkig wel doorgang vinden in de maand juni. Dit betekende wel dat deze expositie plaatsvond op de Eerste Pinksterdag. Hoewel de terrassen goed gevuld waren op deze (aanvankelijk) zonnige zondag viel het animo om de trappen op te lopen om de expositie te bekijken toch wel enigszins tegen. Aan het einde van de middag bleef het bezoekersaantal steken op een 69 personen.

Degenen die wel de moeite hadden genomen naar de bovenetage van De Waag te komen bleven doorgaans wel wat langere tijd aanwezig om de foto’s te bestuderen. Door het gebruik van een bol binnen het kader van een ‘gewone’ foto en de omkering van het beeld in de bol werden de beelden als prikkelend voor de geest, bijzonder en creatief ervaren.

Zoals gebruikelijk werd de bezoekers gevraagd een voorkeursstem uit te brengen voor de meest aansprekende foto.

Hierbij bleek de foto van ‘de slak op wereldreis’ van Pim Edelman de meeste vinkjes te scoren en draagt bij deze dan ook de trotse titel: Foto van de maand!

Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen