Foto van de maand november 2017 Portfolio

door Petra O
251 Lezers

Afgelopen zondag 5 november was er een culturele zondag waar FODO na 2 maand weer kon exposeren. Deze expositie toonde een variatie aan portfolio’s van individuele leden. Te zien waren lijnen en vormen in zwart/wit, een winterochtend op de dijk bij de IJssel, impressies van sporen van de voormalige scheiding tossen Oost- en West-Duitsland, zandstructuren en een bijzonder natuurverschijnsel op Texel.

Er waren dit keer 114 bezoekers. Mensen vonden de diverse portfolio’s heel fraai, en kiezen heel moeilijk, ook omdat de onderwerpen en stijl zo verschillend waren.

Diverse mensen hadden liever gekozen voor een totaal portfolio dan voor 1 foto. De winnende foto is de foto die ook getoond is bij de aankondiging op de website van de expositie nl. de eerste, linkse foto van deze collage hieronder.

Fotografe Corlène van den Camp

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen