Uitslag clubwedstrijd 2017 thema Lichtval

door Petra O
240 Lezers

Maandag 13 november was het dan zover. Peter Bijsterveld, ons jurylid, liet alle ingezonden foto’s voor de clubwedstrijd met thema Lichtval zien en voorzag elk van commentaar en zo nodig verbeterpunten. Soms liet hij zien hoe een foto krachtiger werd door een uitsnede te maken. Hij had er veel werk van gemaakt en plezier aan beleefd alle foto’s te beoordelen. Het kiezen bleek moeilijk omdat er meerdere toppers bij zaten. Aan het einde van de avond maakte hij de uitslag bekend van deze jaarlijkse club fotowedstrijd.

Peter heeft een top 30 van de beste inzendingen bepaald. Indien de fotograaf het er mee eens is, worden deze foto’s  geëxposeerd tijdens de culturele route van januari.

De uiteindelijke prijswinnaars vind je hieronder:

Eerste plaats

Fotograaf: Danny Witte

Tweede plaats

Fotograaf: Henk Hoogink

Derde plaats

 Fotograaf: Geja Vriend

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen