Foto van de maand oktober 2019 Dierentuinfotografie

door Petra O
253 Lezers

Afgelopen zondag was het weer de eerste zondag van de maand en dus ook weer tijd voor onze FODO expositie bij de Waag. Het onderwerp was deze keer dierentuinfotografie. In 2018 zijn 9 leden enthousiast met dit thema aan de slag geweest, wat ook terug was te zien in de 30 zeer verschillende foto’s.

Deze keer was de expositie door omstandigheden iets anders opgesteld, maar dat mocht de pret niet drukken. Al met al trotseerden 103 bezoekers de regen om een kijkje te komen nemen in de Waag. Naast vaste gasten waren er ook opvallend veel fotografen van andere fotoclubs, wat vaak leuke gesprekken opleverde.

Het stemmen op een favoriete foto viel nog niet mee. Veel bezoekers hadden twee of soms zelfs drie favorieten. Tja en welke foto spreekt dan echt het meeste aan? Ook viel op dat sommige foto’s al afvielen als favoriet om het dier wat er op stond. Deze was eng, lelijk of gewoonweg niet leuk genoeg.

De verdeling van stemmen was behoorlijk goed verdeeld over de 30 foto’s. Echter één foto kreeg met 18 stemmen duidelijk de meeste: de alligator van Mike van Gessel. Dat levert hem de titel “Foto van de maand” op. Gefeliciteerd Mike!

Fotograaf Mike van Gessel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen