Foto’s van de maand Juni 2024

door Webmaster
31 Lezers

Fotograaf Egbert Leertouwer

Afgelopen zondag 2 juni 2024 hadden de themagroepen natuurfotografie 1 en 2 de krachten gebundeld dus zijn er 2 winnaars. Elke themagroep had 15 foto’s geselecteerd en ingeleverd. Het resultaat was een mooie expositie, waar maar liefs 142 bezoekers op af waren gekomen. De combinatie van mooi weer en een onderwerp dat veel mensen aanspreekt hielpen bij aan dit hoge bezoekersaantal. De natuurgroepen hebben qua bezoekersaantal de lat hoog gelegd voor de themagroepen die nog een expositie voor de boeg hebben. Alleen een expositie die gehouden werd tijdens een fotografica beurs leverde een nog hoger bezoekersaantal op. 

Omdat er dus twee groepen waren, hebben we ook twee winnaars. De twee Ransuilen (met hun opvallende lange, vaak omhoog gerichte oorpluimen en oranje gele ogen) leverden Egbert Leertouwer de winst bij Natuur 2 groep op. Zijn foto kreeg 14 stemmen. De foto van de eerste stappen van een jonge steenuil kreeg 8 stemmen. Marian Laurens werd hiermee de winnares van de Natuur 1 groep. Dat beide winnende foto’s een vogel foto betrof was minder verrassend; er waren maar liefst 20 vogelfoto’s op de expositie te zien.

Fotograaf Marian Laurens

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen