Foto’s van de maand November

door Petra O
352 Lezers
Fotograaf: Marjan Versluis

Fotograaf Marjan Versluis

Deze maand hadden we een bijzondere expositie, doordat het een combinatie was van twee kleinere themagroepen, namelijk avond- en reisfotografie. Hoewel de weersvooruitzichten erbarmelijk waren, bleef het gelukkig een groot deel van de zondag droog en waren mensen wel bereid de deur uit te gaan en zo ook onze expositie te bezoeken. Nadat om 17.00 uur de laatste bezoeker was vertrokken stond de teller op een nette 99 belangstellenden.

Tussen de foto’s van de avondfotografie stond ook een foto van Marilyn gemaakt in Doesburg, wat een bezoeker zo enthousiast maakte dat ze deze foto graag wilde kopen!

Fotograaf: Ton de Vos
Fotograaf: Ton de Vos

Zoals gebruikelijk mocht iedereen die kwam kijken ook een stem uitbrengen en aangezien er 2 verschillende thema’s te zien waren voor beide categorieën 1. Een foto van De Oversteek in Nijmegen werd maar liefst 20 x als favoriet genoemd, welke gemaakt is door Marjan Versluis (bovenaan deze pagina). Van de straatfoto’s kreeg een beeld van Ton de Vos gemaakt op het station van Arnhem, nog in typische Coronastijl, de meeste voorkeursstemmen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen