Foto’s van de maand september 2023

door Petra O
175 Lezers

Fotograaf: Corléne van den Camp

Inderdaad, foto’s. Er waren twee themagroepen die exposeerden: eigen project en architectuur. Dus mochten mensen twee stemmen uitbrengen. Al wilde niet iedereen dat doen. Zo was er een persoon die slechts één foto de moeite waard vond, want daar stond een heel gebouw op, veel beter dan alleen details. Met het andere thema had hij niets. Want zoals altijd: zoveel mensen zoveel meningen.

Het zonnige weer lokte veel mensen naar onze Hanzestad., 121 mensen beklommen de trappen van de Waag en kwamen onze foto’s bekijken. Door veel mensen werd gewikt en gewogen, zij ondervonden duidelijk keuzestress. Tijdens de vaak geanimeerde gesprekken vertelde men dat men het een erg mooie expositie vond, mooie afdrukken op fraai fotopapier. Circa vijf bezoekers hadden bij een foto dezelfde associatie. Dat was best bijzonder. 
De teksten bij de foto’s ‘eigen project’ vonden de bezoekers duidelijk meerwaarde hebben. Bij architectuur werd dit dan ook gemist.

Fotograaf: Karin van Niekerk

Bij ‘eigen project’ kreeg Karin van Niekerk de meeste stemmen met haar bijzondere manier van fotograferen. Corlène van den Camp kreeg deze eer met een foto van het ‘Van der Stegge’ gebouw in Goor.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen