Clubavond 11 september 2023 Alex Pansier: natuurfotografie

door Petra O
148 Lezers

Alex Pansier is een autodidactisch natuurfotograaf, die gepassioneerd wordt door het vinden en beleven van de verhalen en emoties in de natuur. Het gaat hierbij om het vastleggen van het dier in zijn omgeving. Alex is in zijn element bij het tonen hoe de natuur zich openbaart: met of zonder dier, minutieus en rijk aan detail of juist enorm en krachtig. Zelfs bij ijzige koude.

Zijn stijl kan beschreven worden als puur, minimalistisch en enigszins sfeervol. Hierbij wordt dikwijls gekozen voor high-key of low-key, maar tegelijkertijd kan hij zich ook verliezen in structuren en details.

Aan de hand van een serie foto’s neemt hij ons mee in de reis die hij de afgelopen jaren doorgemaakt heeft van internetondernemer naar fulltime fotograaf, waarbij passie altijd centraal staat.

Fotograaf Alex Pansier
Fotograaf Stijn Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen