ICM heeft een zomers uitje in Utrecht

door Petra O
287 Lezers

Eind mei gingen wij met 4 personen van de ICM groep naar Utrecht. We begonnen natuurlijk met koffie. Daarna werd er op het perron gefotografeerd tot de beveiliging kwam zeggen dat dit absoluut niet mocht. Nou dan gaan we toch naar Hoog Catherijne… maar ook hier kwam de beveiliging met de mededeling dat we daar ook niet mochten fotograferen. Na een gesprek met deze man, met uitleg dat we foto s maakten voor een fotoclub uit Doesburg, werd ons werken oogluikend toegestaan. Vervolgens gingen we naar buiten en hebben uiteindelijk nog veel mooie foto s gemaakt en hebben ook nog een leuke dag gehad   Charlotte,Marilyn,Henk en Willem. Hieronder een kleine impressie.

Fotograaf Willem te Hennepe, ook de 2 hieronder

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen