IJsbloemen fotograferen

door Petra O
390 Lezers

Donderdag 12 april zijn de MacroNatuurfotografen druk geweest met het vastleggen van ijsbloemen. Vooraf waren de diverse leden al dagen druk met het invriezen van bloemen. Welk water is geschikt? Hoe voorkomen je teveel luchtbellen? Hoe zorg je dat bloemen op hun plek blijven liggen? Soms bood het internet uitkomst. Maar het was vooral nieuwe hobby, ijsbloemen prepareren. Gelukkig bleken er veel geslaagde ijsculpturen te zijn.

Pim Edelman

Dus konden we die donderdagavond aan de slag met lichtbronnen achter of voor het ijs. De hoek van het licht was hierbij vaak bepalend voor het resultaat. De werkomgeving soms een behoorlijk natte boel. Na een zeer gezellige avond ging ieder tevreden naar huis. Of dat straks ook nog zo is, de resultaten voldoen aan onze verwachtingen, dat kun je lezen over circa twee weken.

Corlène van den Camp

BewarenBewarenBewarenBewaren

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen