Themagroep Abstract Fotografie

posted in: Abstract, Blogberichten | 0

Abstracte fotografie; er is geen ‘standard’ definitie van abstract en dat maakt het wel uitdagend. Wat je ziet zijn alleen lijnen, vormen en kleuren. Dat is alles wat je overhoudt als al het herkenbare uit een foto is weg gehaald.
Wij zijn met 8 enthousiaste leden met diverse achtergronden. Een aantal heeft al jaren in de (abstract) groep gezeten, veel ervaring dus en andere maar een paar maanden. Onze eerste opdracht, industriële constructies en/of gebouwen, is inmiddels afgerond en wij hebben onze foto’s samen beoordeeld. Tijdens deze avond heb ik een paar keer het volgende gehoord… maar is dit wel abstract???…… dat krijg je als er geen echte definitie van abstract is. Ik heb wel van de diversiteit van de foto’s genoten.
Onze volgend opdracht, Glas en Reflecties, wordt uitgevoerd in het Nationale Glasmuseum in Leerdam. Wij willen als groep daarheen gaan. De foto die ik heb toegevoegd is door een van de ‘nieuwe’ leden van de groep, Mike Holly, m.a.w. heeft nooit eerder een abstracte foto gemaakt.

Abstract van Mike Holly

 

Kort en krachtig, wij zijn goed bezig.

 

 

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin