Jubileumfeest FODO 60 jaar

door Petra O
222 Lezers
FODO 60 Jaar 2

Zaterdag 25 november 2017 was het zover: één dag voordat FODO echt 60 jaar werd hadden de leden incl. aanhang het jubileumfeest in de bovenzaal van de Waag. De vlaggetjes met 60 jaar begeleiden de bezoekers de trap op. De bovenzaal was ruim versierd met ballonnen en iedereen werd verwelkomd met een glaasje bubbels en een FODO taartje.
Onze voorzitter opende de avond door het programma te tonen en hoogtepunten van 60 jaar FODO te laten zien, geïllustreerd door filmpjes die bekende gastfotografen voor ons hadden gemaakt met hun felicitaties, waaronder Sacha de Boer, Raymond Rutting en Jimmy Nelson. Ook stonden we even stil bij de leden die ons ontvallen zijn de afgelopen jaren.

Onze stadsdichter zette onze 3 ereleden in het zonnetje door ze met een gedicht toe te spreken. 2 Heren zijn 60 jaar lid waarvan 1 de oprichter was op zijn 31e, een derde heer is 50 jaar lid. Geweldig.

De avond werd verder gevuld met een FODO pubquiz wat tot veel interactie en hilariteit zorgde. De winnaars van voor de pauze was het team The young ones en na de pauze won het team Roering. Overal winnaar was team Raalten rules. Tijdens de pauze en nadat de prijzen waren uitgedeeld was er volop gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen.

We werden ondertussen verwend met hapjes en drankje en naast de bar stond een “fotohokje” lijkend op de pasfotohokjes op stations in FODO’s eerste levensjaren. Met attributen kon men zich verfraaien of juist gekker maken wat door veel leden werd gedaan en tot grote lachsalvo’s leidde. De reacties op deze avond waren positief, kortom een geslaagde afsluiting van ons jubileumjaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen