Laatste bijeenkomst van de startersgroep Natuur/Macro 2

door Petra O
229 Lezers

De avond voor Sinterklaas, 4 dec. 2019, kwamen wij voor het laatst bijeen in “de Waag”. De afsluitende onderwerpen waren herfst en abstract. Pim en Corlène hadden weer veel energie in de voorbereiding gestoken, dus de presentaties liepen gesmeerd. Allen hadden foto’s aangeleverd, en de resultaten leidden tot geanimeerde discussies, waarbij een ieder ruim aan bod kwam. De inzenders kozen zelf hun twee beste foto’s en deze kwamen op de “groslijst”, samen met die van de vorige bijeenkomsten. Nu rest nog de eindselectie voor de club-presentatie in het komend jaar en voor de expositie tijdens de zondagse Culturele Route. Het was een zeer leerzaam jaar, met veel tips over opname- en afwerkingstechnieken. Smaakt naar meer!

Fotograaf Thijs Welle
Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen