Laatste uitje Straatfotografie 1 in 2023

door Petra O
89 Lezers

Fotograaf Ton de Vos

Voor de laatste bijeenkomst in november hebben we geen opdracht aan onszelf gegeven dus we konden helemaal ‘los’ gaan. Met 4 personen zijn we naar Amersfoort geweest, met een mooi oud stadscentrum en vlak daarnaast een evenzo fotogeniek nieuwbouw deel. Na een fikse regenbui waardoor we verplicht eerst koffie met gebak moesten nuttigen, brak de zon door en zwierven we door de stad. De 2 andere leden hebben op eigen gelegenheid foto’s gemaakt, dichtbij en ver weg.

Woensdag bespreken we de 5 foto’s per persoon en selecteren we er 2 voor de eindselectie. Daarvoor hebben we een extra 6e avond ingepland waarin we onze meest aansprekende foto’s voor de clubavondpresentatie en expositie in 2024 kiezen en voorzien van bijpassende teksten. Daarmee hebben we dit jaar helemaal afgerond in december 2023 en zijn PowerPoint + naamkaartjes met korte beschrijvingen voor de expositie in de Waag meteen klaar.

Fotograaf Rien Koorevaar
Fotograaf Danny Witte

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen