4e Bijeenkomst Het Perfecte Plaatje in 2023

door Petra O
109 Lezers

Fotograaf Pim Edelman, ‘de straat in kleur’

De Themagroep Het Perfecte Plaatje had een moeilijke 4e opdracht. De leden kregen een week van te voren de opdracht een foto van een stad of dorp te maken en op te sturen. De opdracht die we daarna kregen was een 3-luik te maken, waarbij de gekregen foto van een clublid er één was. Geheel moest in zwart-wit. Als uitje moesten we de 2 aanvullende foto’s maken in Doesburg. We hadden daar 1,5 uur de tijd voor. Ook moest de drieluik nog een titel krijgen. Dat laatste was voor de meesten een opdracht te veel.
Onze thuisopdracht was een straatfoto in kleur, met minimaal één mens erop.
Op de bespreekavond, werd eerst het juryrapport gelezen en de gegeven punten opgeteld. Het wordt een spannende race. Wie wordt winnaar? Het is druk aan de top.

‘vanaf het water gezien’ Fotograaf Yvon Bilderbeek
Fotograaf Geja Vriend

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen