Macro 2023 bezoekt kasteel Hackfort

door Petra O
220 Lezers

Donderdag 29 maart zijn we met de gehele Macro groep naar kasteel Hackfort te Vorden geweest om er knoppen en bloemen te fotograferen en om van elkaar te leren hoe we de camera moeten instellen.

We waren om ongeveer 09:00 uur aanwezig op de parkeer plaats aldaar, Lies kwam met de fiets en was daardoor iets later. Ook Jessy en Hester waren later en uiteindelijk waren ze er op een gegeven moment allemaal.

We hebben vanaf de paden moeten fotograferen omdat we niet het gras mochten betreden: daar werd streng op toe gezien, 1 Lid kreeg een berisping omdat ze van af het pad iets het groen had betreden, maar verder was het een geslaagde ochtend die we afsloten met een kop koffie met een cup cake met slagroom. De foto’s zijn van Egbert Leertouwer

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen