Macrogroep bezoekt  Gelders Geologisch Museum Velp najaar 2023

door Petra O
123 Lezers

Fotograaf Jessy Lugtenaar

Met vier mensen van de macrogroep hebben we zaterdagochtend 21 oktober 2023 het museum bezocht. Dank zij Mels konden we hier buiten de openingstijden terecht, zodat we in alle rust konden rondkijken en fotograferen.

De vrijwilligers ontvingen ons zeer gastvrij, we werden getrakteerd op koffie en thee. We kregen veel informatie over het museum en de activiteiten. Daarnaast was men geïnteresseerd in onze fotoclub.

Het museum heeft een prachtige collectie mineralen, fossielen en gesteenten. Door het fotograferen op detail ontstonden soms er bijzondere grillige vormen en leken er nieuwe landschappen te ontstaan voor onze lens.

We mochten voorzichtig sommige glazen deuren openen zodat we de objecten nog beter konden fotograferen. Kortom een leerzaam en boeiend uitstapje in dit museum!

Fotograaf Jessy Lugtenaar
Fotograaf Jessy Lugtenaar

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen