Rondje Apeldoorn voor Architectuur 2, 2023

door Petra O
108 Lezers

Fotograaf Maurice van Franck.

Nadat ons vorige uitje in Utrecht gedeeltelijk in het water was gevallen, besloten we ons niet te laten kisten, de uitdaging nog een keer aan te gaan en half augustus gezamenlijk op pad te gaan. Één persoon was toen al in warmere oorden en ging daar aan de slag. De overgebleven diehards togen naar Apeldoorn. Het werd een letterlijke ronde, want alle gebouwen die we op het oog hadden lagen in een rondje in Apeldoorn. Op de themagroepavond is de vangst besproken. Naast de tips en trics kwamen termen als dynamisch, mooi lijnenspel, goede compositie, out of the box, grafisch, abstract, goed in balans en kunstzinnig naar voren. Het was weer een leuke avond.

Fotograaf Chrisjan van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen