Macrogroep komt voor de 3e x in 2023 bijeen

door Petra O
146 Lezers

Half april was het zover. Nadat Egbert eerst alle zakelijke afspraken de revue liet passeren, hadden we daarna alle rust om de foto’s te bespreken.
Het thema was: bloemen en knoppen. Er waren wat meer bloemen te zien, maar ook de knoppen kwamen goed uit de verf. Wat opviel was dat de leden tips uit de vorige bijeenkomst gebruikt hadden. Menigeen was druk bezig geweest met zaken als: het juiste scherpstelpunt, een passende achtergrond, focus stacking. Hester doet dit laatste zelfs uit de hand, zonder statief. Dat is best bijzonder.
Er volgden tips m.b.t. uitsnede, vignettering enz. Dat alles overgoten met een gastvrije locatie en open sfeer. Met andere woorden: een zeer zinvolle en gezellige avond.

Fotograaf Corlène van den Camp
Fotograaf Corlène van den Camp

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen