Natuur op stap in juni 2023

door Petra O
194 Lezers

Met de themagroep Natuur zijn we vrijdag 9 juni naar het ‘Biotopwildpark Anholter Schweiz’ geweest. In het park kunnen ongeveer 50 diersoorten in een natuurlijke omgeving worden gefotografeerd. In het mooi aangelegde park hebben de dieren gelukkig redelijk veel bewegingsruimte.

Wij (Mels, Hans, Jan, Egbert, Frans) hebben helaas geen 50 soorten gezien. De meeste dieren waren weinig actief en lagen soms slecht zichtbaar in de schaduw te slapen/luieren. Gelukkig zijn de meest aansprekende soorten wel voor de camera verschenen: lynx, wolf, wasbeer, wilde kat en verschillende soorten herten.

Al met al keek iedereen aan het eind van de ochtend onder het genot van een kopje koffie en gebak of een grote beker ijs tevreden terug op een mooi foto dag.

Fotograaf Frans Mulder

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen