Het Perfecte Plaatje’s 2e groepsopdracht 2023

door Petra O
150 Lezers

Fotograaf Pim Edelman.

Op zaterdag 6 mei ging de themagroep Het Perfecte Plaatje op stap voor de tweede groepsopdracht. Deze was georganiseerd door Marieke en Yvon en zij brachten ons naar de vlindertuin De Kaardebol te Zutphen. Onze opdracht was: Maak een serie van 3 foto’s met minimaal één vlinder.
In deze compacte vlindertuin lieten de vlinders zich goed fotograferen. Een leuke opdracht die een verscheidenheid aan mooie foto’s opleverden.
Op 21 juni hebben we deze series besproken, samen met de thuisopdracht: ‘Onderdeel van een dier’. Het was een leuke opdracht met geheel verschillende resultaten. Het volgende uitje staat alweer gepland.

Fotograaf Marieke Frank-Starre
Fotograaf Marieke Frank-Starre

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen