Op naar de autosloperij voor abstracte beelden in voorjaar 2024

door Webmaster
76 Lezers

Fotograaf Corlène van den Camp
Voor de 3e avond zijn we samen, na een kop koffie bij Giel en Lia thuis, vertrokken naar een autosloperij. Benieuwd wat daar te fotograferen zou zijn. Giel regelde het met de eigenaar, zorgde zelfs voor een folder om ons te promoten. De medewerkers aldaar begrepen niet wat er mooi was aan foto’s van al die oude meuk. Maar wij vonden het fantastisch. Wat een diversiteit aan onderwerpen, materialen, kleuren. Echt iets om van te smullen. We stonden soms met onze mond vol tanden.

Gabi de vriendin van Harm zorgde voor een groepsfoto, waarna we teruggingen naar Giel en Lia, om door Lia verrast te worden met een heerlijke soep. Heel tevreden gingen de meesten naar huis, maar Jolanda ging nog even terug, kon er geen genoeg van krijgen.

Fotograaf Gabi Muyters

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen