Abstracte foto’s van glazige objecten in 2024

door Webmaster
70 Lezers

Fotograaf Jolanda van Velzen
De 2e avond van de groep Abstract was het thema GLAS. Er werd verwacht dat je minimaal 2 foto’s van het thema had, maar uiteraard mochten ook alle 5 de foto’s glazige objecten laten zien. De meeste deelnemers hadden zich volop op het glas gestort. Waar de één werkte met speciale belichting, bezocht de ander de kringloopwinkel om nog wat fraai glaswerk te bemachtigen. Het resultaat was heel divers en inspireerde makers om nog eens met dit thema aan de slag te gaan. Of dit ook gebeurt is de vraag, want het volgende thema is ‘ouwe zut, sloopauto’s’. En ook daarin zal vast veel potentie liggen voor abstracte fotografie.

Fotograaf Corlène van den Camp
Fotograaf Harm Klaverdijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen