Expositie Portret- en Macrofotografie zondag 7 april 2024

door Webmaster
78 Lezers

Fotograaf Lies Bastiaanse
Op zondag 7 april 2024 zullen de themagroepen Portret- en Macrofotografie tegelijk een expositie organiseren. 

Bijna elk onderwerp om ons heen leent zich wel om er een macrofoto van te maken. Aandacht voor de juiste scherpte-diepte, het juiste scherpstelpunt, lichtinval en beeldhoek hebben geleid tot verrassende en bijzondere foto’s. 

Om een goed portret te maken heb je naast je fotografische capaciteiten ook een aantal andere skills nodig, zoals het vermogen om goed te kunnen communiceren met je model en om de persoon die je voor je camera hebt op zijn/haar gemakt te stellen. De kunst is om een foto te maken die spreekt, emoties oproept en die verder gaat dan alleen registratie. Of de Portretroep daarin geslaagd kan bekeken worden tijdens de expositie.

In totaal zijn er 30 foto’s te zien op de bovenste etage van De Waag in Doesburg welke ook met de lift bereikbaar is.
Aanvang is om 12:00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17:00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen