Burgers Zoo, onze 1e gezamenlijke actie 2024

door Webmaster
19 Lezers

Corlène van den Camp

Themagroep Dierentuin verzamelde zich op een vrijdagmiddag bij Burgers Zoo. Samen verkenden we onder andere de Rimba en Dessert. Vooral de Goudwanggibbon bleek zeer fotogeniek. Bijna elke fotograaf legde deze wel vast op de gevoelige plaat. Ook de netpython kon zich op onze aandacht verheugen.

Gelukkig bleek er ook voldoende diversiteit geschoten te worden, dus zagen we op onze 2e avond zeer gevarieerde dieren in beeld, waaronder een kuifkwartel, renkoekoek en konijnuil. Deze fotografen piekte te vroeg, want komende periode zullen we ons allemaal concentreren op vogels binnen de dierentuin. Onder leiding van Geja zullen we een vroege vogelwandeling in Burgers Zoo maken. En later gaan we naar Avifauna in Alphen aan de Rijn. Dus kansen genoeg om zeer diverse fladderaars vast te leggen.

Fotograaf Geja Vriend

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen