Wat kruipt daar door het huis? Macro invasie 2024

door Webmaster
91 Lezers

Fotograaf Pim Edelman

Op zaterdag 24 februari werd het tweede event van het FODO macroteam bij Giséla en Danny thuis gehouden. Het voltallige team was paraat en trof een mooi voorbereide locatie aan. De stemming zat er meteen goed in. Een deel ging binnen aan de slag en de echte bikkels trotseerden de buitenlucht.

Men had een indrukwekkende hoeveelheid aan statieven, flitsers, lampen en ministudio’s meegebracht. Het duurde even voordat alles was uitgepakt en opgebouwd maar toen werden geconcentreerd de eerste plaatjes geschoten.
Hoewel je veelal zelf met het eigen onderwerp bezig was, werd er regelmatig geïnteresseerd bij elkaar gekeken en van elkaar geleerd en geleend. Zo heeft Fred voor het eerst met een macrorail mogen werken. Als onderwerp kwam divers bestek, munten, oude horloges, muziekdoosjes, bloemknoppen, little people, zout, mineralen en keukengerei voorbij.

Na een intensieve sessie stond er tot onze verrassing tegen het middaguur een lekkere lunch voor ons klaar. Giséla en Danny: bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie woning en de uitstekende verzorging! Iedereen kijkt terug op een gezellige ochtend en we zijn benieuwd naar de resultaten. Dit smaakt naar meer… 😊

Fotograaf Fred Saalmink

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen