Perfecte Plaatje eerste half jaar 2018

door Petra O
279 Lezers

Het format,voor de meesten wel bekend van TV is, dat je op een eerder bepaald tijdstip een onverwacht onderwerp krijgt dat je op dat moment moet gaan fotograferen. Dus dat is improviseren, je oriënteren en snel beslissingen nemen over standpunten,technieken en alles wat je tot het mooiste beeld brengt.   

De deelnemers hebben allen actief en serieus de opdrachten uitgevoerd. De opdrachten zijn steeds door 2 of 3 professionele fotografen bekeken, besproken en beoordeeld met een cijfer. Er waren 5 opdrachten. De eerste 3 worden hieronder getoond.

Maak foto’s  met het thema respect.

Ieder mocht  per thema-avond 5 foto’s laten zien, die we met elkaar bekeken, bespraken en beoordeelden. De beste foto volgens de gehele groep werd geselecteerd voor een cijfer (met bespreking) door een professional.

Juryvoor de eerste keer 2 leden van de feedbackgroep +Petra Oolders.

Fotograaf Giel van den Hoven

Fotografeer een Gelders Landschap:

Ieder heeft hier individueel aan gewerkt.

Jury: Bas Meelker, Henk Vanetie en Ton van Vliet

Fotograaf Nellie van Workum


Maak foto’s bij Swift hazewindhondenrenclub in Velp met het thema beweging

De groep is in tweeën gedeeld om niet te veel te storen. Opdracht op de ochtend van de shoot, dus onverwacht. Na groep 1 stopte Swift ermee wegens omstandigheden en heeft  Lies snel bij zich thuis haar paarden ingezet, al galopperend met en zonder nichtje.

Jury: Peter Bakker en de professionele fotograaf van Swift.

Fotograaf Theo van Workum


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen