Photoshop avondje met thee en chips in juni 2024

door Webmaster
18 Lezers

Fotograaf Nellie van Workum

We hadden een kort filmpje van vijf minuten uitgezocht. Foto Jeroen is onze favoriet om filmpjes te bekijken over Photoshop. Hij spreekt Nederlands en legt alles rustig en duidelijk uit.

Deze keer was het echter anders. Zo frustrerend om te horen dat hij het een gemakkelijke opdracht vond. Dit keer ging het over double exposures, zie URL. Wij vonden het helemaal niet zo makkelijk!
We begonnen vol goede moed. Maar na een tijdje kregen we problemen. De computer werkte niet mee, de beamer viel uit. En de computer van Yvonne begon spontaan uit te leggen wat we hardop vroegen. Kortom we begrepen sommige stappen niet. Het leek veel moeilijker dan Jeroen zei.

Ondertussen aten we ons troostvoedsel. Een zak chips, paar koppen thee. Dat was soms wel nodig om de moed erin te houden. Na 2,5 uur proberen en ploeteren hadden we het toch voor elkaar gekregen. Het resultaat was OK maar nog niet het showen waard.
Uiteindelijk leerden we dat geduld en doorzettingsvermogen de sleutel zijn. En een beetje troostvoedsel helpt ook altijd!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen