Portfolio-avond, weer live bijeen gekomen

door Petra O
239 Lezers

Op 13 september was het zover, we konden weer bijeen komen in de Gasthuiskerk, om de portfolio’s van diverse deelnemers te bewonderen en van feedback te voorzien. De opdracht was: maak drie of vier foto’s die samen een drie- of vierluik vormen met als thema: Spel, Spelen.
In totaal waren er 28 portfolio’s te zien. De meeste leden die mee deden hadden één serie ingeleverd, een aantal twee series en drie enthousiastelingen kwamen zelfs met drie series voor de dag.

Wellicht was idee van weer samen komen, voor een aantal leden nog even wennen, waardoor er zevenentwintig paar ogen de PowerPoint volgden. Van de ene kant jammer, hoop je op meer mensen. Maar natuurlijk had ook deze opkomst een voordeel. Want het bespreken, feedback geven door de diverse leden, verliep daardoor heel ontspannen.

Om de afwezigen toch een klein idee te geven van datgene wat zij gemist hebben, hierbij enkel drie- of vierluiken die deze avond gepresenteerd zijn.

Fotograaf Henk Kuipers met zijn Allegro ma non troppo
Fotograaf Giel van den Hoven met zijn: Grote mensen speelgoed. Want wie wil er nu niet: 2000 Pk in bedwang houden — Met vlag het verkeer stoppen — Vuurtje stoken
Fotograaf Daniëlle Bosveld met haar: ‘fotoshoot Moment Design broer en zus’. Hierbij is Moment design een methode, om op een ongedwongen, oprechte en pure manier de onderlinge band vast te leggen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen