Fotofair op landgoed Duynenwater 3-4 juli 2021
De Fotofair is hét foto-evenement van de Benelux met elk jaar weer verschillende educatieve workshops en masterclasses. Met vele spectaculaire nieuwe fotomomenten en natuurlijk de nieuwste fotoapparatuur die wordt gepresenteerd voor het aankomende jaar. Op de Fotofair kun je onder andere educatieve workshops van bekende en professionele fotografen volgen. Op diverse locaties verspreid over het Fotofair-terrein worden workshops en masterclasses van één tot en met tweeënhalf uur gegeven. Onderwerpen waarover gesproken wordt zijn onder meer: landschap, macro, wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, bruid, glamour en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie.

Fotoexpositie.nl
De website Fotoexpositie.nl biedt de mogelijkheid om elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox te ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte. Je kunt kiezen uit steden, maanden of provincies. Klik hier voor meer informatie.

Straat en Architectuur tips
Kamera Express biedt allerlei handige informatie, tips voor een aantal mooie plaatsen voor straat- en architectuurfotografie, lezingen- en wedstrijdopties. Klik hier voor meer informatie.

Korting op het bestellen van foto afdrukken
Blurb (via http://nl.blurb.com/) kun je fotoboeken maken. Als je je daar inschrijft voor de nieuwsbrief wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van kortingen. Deze variëren van 20%, 30% tot regelmatig zelfs 35% en 40% korting op een fotoboek en 50 % rond black Friday.
Fotofabriek (via https://www.fotofabriek.nl/): hier kun je prima fotokaarten bestellen. Rond december is er meestal korting.
CEWE (via https://www.cewe.nl/): FODO heeft hier 20 % korting.

We krijgen vaak de vraag: waar kan ik workshops volgen, tips vinden?
Hieronder een paar suggesties. Zoek zelf ook op internet naar workshops van bekende fotografen.
Klik hier voor CameraNu
Klik hier voor Kamera-Express
Klik hier voor Natuurfotografie
Klik hier voor Roots
Klik hier voor Zoom
Klik hier voor Liesbeth van Asselt
Klik hier voor Michiel Buijse
Klik hier voor Wilco Dragt
Klik hier voor Bas Meelker 
Klik hier voor Nordic Vision (workshops & fotoreizen)
Klik hier voor Ruben Smit

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin