Reisfotografie 5e bijeenkomst online

posted in: Blogberichten, Reisfotografie | 0

Woensdag 28 oktober hadden wij de 5e en laatste bijeenkomst van onze “Reisfotografie” groep. Door de hernieuwde maatregelen gingen we nu “Zoomen” Giséla (onze coördinator) heeft onderhand een dagtaak aan ons gehad om de ingezonden drieluiken 5x tot PowerPoint te verwerken, waarin we naar believen met elkaars werk konden schuiven en discussiëren over de beste opties.

Sommige Zoomers zaten woensdag door omstandigheden bij elkaar thuis op de juiste afstand met microfoons en camera’s. De 10 drieluiken varieerden zeer van samenstelling en plaats: Afval in Parijs, molens in openluchtmuseum Arnhem, fietsenstalling in Eindhoven, fietstocht langs de Elbe, buffels in Botswana, kinderen in Afrika enz.

We verheugen ons jullie t.z.t. een compilatie van de drieluiken te presenteren op een ‘lijfelijke” clubavond, alwaar we graag jullie reacties erop zullen vernemen.

We hadden een trouwe groep, waarvan de 10 leden alle keren werk inleverden en in de Waag, per mail, dan wel zoom met elkaar meningen en ideeën uitwisselden. Verbindende factor in het geheel was Giséla, die alles digitaal verzorgde en ons coachte bij de besprekingen. Waarvoor dank van ons allen.

Fotograaf Riet Melieste met de kleurrijke netten van Griekenland
Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin